'Bu şehir beni büyüledi'

Çağdaş Türk Edebiyatı’nın seçkin kalemlerinden Canan Tan...

30 Ekim 2015 Cuma 08:23
'Bu şehir beni büyüledi'

Çağdaş Türk Edebiyatı’nın seçkin kalemlerinden Canan Tan önceki gün Umut Radyo da yayınlanan Beyaz Mikrofon programının konuğu oldu.

Hitit Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü ile TSO Kadın Girişimciler Kurulu’nca düzenlenen bir konferansa konuşmacı olarak ilimize davet edilen Tan, programda Hititler başta olmak üzere çeşitli uygarlıklara başkentlik yapmış güzide bir şehirde bulunmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Canan Tan, “Geleneksel değerler ile modern yaşamın uyum ve ahenk içinde bir arada olduğu bu şehir beni adeta büyüledi” dedi. Söyleşide Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Meral Demiryürek, edebiyatımıza can veren kıymetli kalemleri okurları ile buluşturmaktan kıvanç duyduklarını ifade etti.

Meltem Danışman Çınar’ın sorularını yanıtlayan yazar Tan, Piraye, Hasret, Eroinle Dans, Yüreğim Seni Çok Sevdi gibi çeşitli romanlarının yazılış öyküleri ile okur üzerinde yarattığı etkiler ve bunlar hakkında aldığı geri dönüşleri anekdotlar halinde anlattı.



Son Güncelleme: 30.10.2015 11:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.