Çaya geldiler

Mahmut Atalay Gençlik Merkezi yeni bir proje başlattı

15 Şubat 2018 Perşembe 01:24
Çaya geldiler

Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi’nin koordinesinde sosyal, kültürel, ve eğitsel faaliyetler kapsamında "Çaya Geliyoruz" ziyaretleri yapılmaya başlandı.       

‘Çaya Geliyoruz’ uygulaması kapsamında Gençlik Liderleri öncülüğünde Gençlik Merkezi’nin gönüllü gençlerinin evlerine konuk olunuyor ve aileleri ile hasbihal ediliyor. Ziyaretlerde gençlerin dertleri dinleniyor, sevinçlerine ortak olunuyor. Böylece hem gençlerin ailelerine güven aşılanıyor hem de gençlik merkezi faaliyetlerinin daha kapsamlı bir şekilde anlatılması fırsatı doğuyor.

Gençlik Merkez liderleri ve gönüllü gençler, ‘Gönül ne çay ister ne çayhane, gönül sohbet ister çay bahane’ sloganıyla bu ay gençlik merkezi üyeleri Sena Köşgerler, Özge Evecen ve Ömer Özçatalbaş ve ailelerinin evlerine konuk oldu.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette ailelerle sohbet etme fırsatı yakalanırken, aileler ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek gençlere teşekkür ettiler.

Son Güncelleme: 15.02.2018 07:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Proje mi bu 2018-02-16 02:49:25

Eve çaya GELİYORUZ projesi çok komik olmuş.Sanki mesai saati sıkıldık güne kaçalım arazi olalım projesi gibi.Afrinde şehitlerimiz var bizim memurların haber yaptığı projeye bak.Allah ıslah etsin.Ne diyeyim ki