ÇEKVA’nın 15 yılı bu kitapta

İmar ve İskan eski Bakanı, ÇEKVA kurucu üyesi ve Onursal Başkanı Prof. Dr. Ahmet Samsunlu’nu...

08 Temmuz 2015 Çarşamba 12:11
 ÇEKVA’nın 15 yılı bu kitapta


İmar ve İskan eski Bakanı, ÇEKVA kurucu üyesi ve Onursal Başkanı Prof. Dr. Ahmet Samsunlu’nun ‘ÇEKVA’nın İlk 15 Yılı’ isimli kitabı çıktı.


İstanbul merkez olmak üzere Çorum, İzmir, Antalya temsilcilikleri bulunan ÇEKVA, Çorumlu öğrencilere burs desteği, kursları, toplantı ve seminerleri, gezileri, çıkardığı kitap ve dergilerinin dışında yayımladığı kitaplarla da kültürel faaliyetlerini sürüdüyor.


Şu ana kadar Vakıf bünyesinde Abdullah Ercan tarafından ‘Çorumlu Şairler; Tayyar Kerman tarafından ‘Çorum Ağzından Derlemeler’; Ahmet Güngör ve Ahmet Samsunlu tarafından yazılan ÇEKVA Sanat Dostları Toplantıları isimli 3 kitap çıkarıldığını belirten ÇEKVA Çorum Temsilcisi Ahmet Güngör, “4. kitap olarak da Prof. Dr. Ahmet Samsunlu tarafından hazırlanan ÇEKVA’nın 1995’ten 2010 yılına kadar olan sürede ÇEKVA’nın kuruluş amaçları doğrultusunda yapılan etkinliklerin özeti olan ‘ÇEKVA’nın İlk 15 Yılı’ kitabı piyasaya çıkmıştır. 10 bölümden oluşan kitap 256 sayfadır. Sunu ve Vakıf hakkındaki yazılarla başlayan kitapta merkez, şube ve temsilciliklerin 10 yıllık etkinlikleri fotoğraflarla özetlenmiştir. Kitap ücretsiz olarak ÇEKVA Temsilciliklerinden temin edilebilmektedir.” dedi.



Son Güncelleme: 08.07.2015 12:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.