Cemiyet’ten Karadeniz gezisi

Çorum Gazeteciler Cemiyeti tarafından Doğu Karadeniz ve Batum gezisi düzenlendi.

15 Ağustos 2014 Cuma 18:27
 Cemiyet’ten Karadeniz gezisi


Çorum Gazeteciler  Cemiyeti   tarafından  Doğu Karadeniz ve Batum gezisi düzenlendi.


Düzenlenen gezi hakkında bilgi veren Çorum  Gazeteciler  Cemiyeti Başkanı  Şevket  Erzen,  21-24 Ağustos 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek Karadeniz gezisinin Trabzon, Rize, Artvin ve Gürcistan’ın Batum illerini kapsayacağını bildirdi.


Cemiyet  üyelerin yönelik olarak düzlenen gezide Ayder  yaylası,  Uzungöl,  Kavrun yaylası, Fırtına deresi,  Gelin Tülü Şelalesi, Rize kalesi, Rize Botanik Çay bahçesi, Solaklı Vadisi, Altındere Milli Parkı, Coşan dere, Sümela manastırı, Atatürk köşkü ve Trabzon Ayasofya camisi gibi Doğu Karadeniz’in görülmeye değer yerlerinin ziyaret edileceğini belirten Şevket Erzen ayrıca Batum’da Osmanlı döneminden kalma Gonio-Apsara kalesi, Batum limanı, Etnografya müzesi, Avrupa meydanı  ve 2.500 çeşit Floradan oluşan Botanik bahçesi gezileceğini bildirdi.

Geziye katılmak isteyen cemiyet üyelerinin en geç  19 Ağustos Salı gününü akşamına kadar Başkan Yardımcısı Bülent  Özkaleli’ye isimlerini yazdırmaları ayrıca  yanlarında  fotoğraflı  ve TC kimlik numarası yazılı yıpranmamış nüfus cüzdanı bulundurmaları gerekiyor.  





Son Güncelleme: 15.08.2014 18:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165