ÇFK kursiyerleri sergi açtı

Çorum Fotoğraf Kulübü (ÇFK), eğitim verdiği kursiyerlerin fotoğraflarından oluşan başarılı bir sergiye imza attı.

15 Şubat 2016 Pazartesi 22:47
ÇFK kursiyerleri sergi açtı

Çorum Fotoğraf Kulübü (ÇFK), eğitim verdiği kursiyerlerin fotoğraflarından oluşan başarılı bir sergiye imza attı. Fotoğrafçılık alanında ortaya koyduğu başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen ÇFK, birbirinden güzel eserlerin görücüye çıktığı sergisini bir hafta boyunca fotoğraf severlerin ziyaretine açık tutacak.

Belediye Sanat Galerisi'nde düzenlenen sergi açılış törenine Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül, Turhan Candan, AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Ayhan Boyraz, ÇFK Başkanı Atakan Akman, belediye birim müdürleri, ÇFK üyeleri, fotoğraf meraklıları ve ÇFK kursiyerleri ile çok sayıda davetli katıldı. 

Birbirinden güzel fotoğraf karelerinin yer aldığı serginin açılışını, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül gerçekleştirdi.

Farklı çekim tekniklerinin de uygulandığı fotoğraf kareleri, davetliler tarafından büyük ilgi görürken, 57 eserin yer aldığı serginin hafta sonuna kadar ziyaretçilere açık olacağı kaydedildi.

Son Güncelleme: 15.02.2016 22:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.