ÇFK’dan Kapadokya çıkarması

Çorum Fotoğraf Kulübü Derneği (ÇFK) üyeleri Kapadokya’yı gezerek, yörenin en güzel fotoğraflarını çekmek için uğraş verdi.

30 Mayıs 2016 Pazartesi 17:24
 ÇFK’dan Kapadokya çıkarması


Çorum Fotoğraf Kulübü Derneği (ÇFK) üyeleri Kapadokya’yı gezerek, yörenin en güzel fotoğraflarını çekmek için uğraş verdi.


Yapılan açıklamaya göre, ÇFK bünyesinde devam eden fotoğraf kursu öğrencileri ve dernek üyelerinden oluşan 50’ye yakın fotoğraf gönüllüsünün katıldığı gezi hakkında açıklamalarda bulunan ÇFK Basın Sözcüsü Fatoş Aykaç, Kapadokya gezisinin çok neşeli ve fotoğraf açısından da verimli geçtiğini söyledi. Kapadokya’nın görülmesi gereken coğrafi ve tabii güzellikleri olduğunu kaydeden Aykaç, “ÇFK olarak ülkemizin görülmeye değer yerlerine geziler düzenliyoruz. Dernek üyelerimiz ve fotoğraf kursiyerlerimizle gittiğimiz yerlerin en güzel fotoğraflarını çekmeye gayret ediyoruz. Fotoğraf öğreticilerimizle birlikte gittiğimiz bu gezilerde aynı zamanda saha çalışması da yapmış oluyoruz.” dedi.


Ürgüp, Göreme, Avanos, Çavuşin gibi yerleri gezdiklerini, 5 kilometrelik doğa yürüyüşü yaptıklarını, Avanos’ta sürat teknesine bindiklerini ve peribacalarını yakından tanıma fırsatı bulduklarını vurgulayan ÇFK Basın Sözcüsü Fatoş Aykaç, erken saatlerde Göreme’de balon şöleninin fotoğraflarını çekme imkanı bulduklarını sözlerine ekledi.

 








 

Son Güncelleme: 30.05.2016 17:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.