Çorum halkı 'Ziyafet Sofrası'nda buluştu

Çorum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen “Ziyafet Sofrası” adlı tiyatro oyunu Devlet Tiyatro Salonunda sahnelendi. Yoğun ilgi gören oyun, izleyenleri hem güldürdü hem de duygulandırdı.

19 Ocak 2016 Salı 14:19
 Çorum halkı 'Ziyafet Sofrası'nda buluştu

Çorum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen “Ziyafet Sofrası” adlı tiyatro oyunu Devlet Tiyatro Salonunda sahnelendi. Yoğun ilgi gören oyun, izleyenleri hem güldürdü hem de duygulandırdı.

Belediye Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre, Soğuk bir kış günü Üsküdar’da, yolu Hüdai Dergâhına düşen iki sarhoşun karınlarını doyurmak için geldikleri dergâhta manevi bir ziyafetle karşılaşmalarını konu alan oyunu izleyenler kâh duygusal anlar yaşadı kâh güldü. Osman Nuri Topbaş’ın “Hüdai’nin Ziyafet Sofrası” isimli eserinden tiyatroya uyarlanan ve Külliyen Grubu tarafından sahnelenen tek perde oyunun yönetmenliğini ise Osman Doğan yaptı.


Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, Zabıta Müdürü Mustafa Kanat ile birlikte çok sayıda tiyatro severin büyük bir beğeniyle izlediği oyunun sonunda Zeki Gül, oyunun yönetmeni Osman Doğan’a Saat kulesi maketi hediye etti.


Çorum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikler önümüzdeki günlerde de yoğun bir şekilde devam edecek. 25 Ocak Pazartesi günü saat 14.00’te Devlet Tiyatro Salonu’nda “Uyuyamayan Kral” adlı müzikli çocuk oyunu, iki seans halinde miniklerle buluşacak. Yine 25 Ocak Pazartesi günü saat 19.00’da da “Tahta Çanak” isimli aile tiyatrosu sahne alacak. Çorum halkı Belediyenin tüm programlarını olduğu gibi bu oyunları da ücretsiz olarak izleyebilecekler.


Son Güncelleme: 19.01.2016 14:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.