Çorum Kâtibim Festivalinde

ÇESİAD Katibim Festivalinde Çorum'u tanıttı

22 Eylül 2017 Cuma 00:22
Çorum Kâtibim Festivalinde

Merkezi İstanbul’da bulunan Çorumlu Eğitimci Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇESİAD) , her platformda Çorum’u tanıtmaya devam ediyor. Son olarak Üsküdar Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu 27. Uluslararası Katibim Festivali’nde stand açarak varlığını gösterdi.

15 Eylül Cuma günü başlayarak 17 Eylül Pazar günü sona eren festival Harem Otoparkı’nda gerçekleştirildi. Festival kapsamında Demet Akalın, Neşe Karaböcek, Kubat, Yeliz, Karmate, İncesaz ve Serdar Tuncer gibi sevilen sanatçılar sahne aldı. Ceyhun Yılmaz, Okan Karacan ve Hop Dedik Ayhan’ın sunuculuğunu yaptığı  festivalde dijital Karagöz ve Hacivat gösterimi, çocuk oyun alanları, 90’lar sokağı, Üsküdar tasarım pazarı, yöresel ürünler pazarı, plaj futbolu, sokak basketbolu, yüzme yarışları yapıldı.


Birçok dernek tarafından temsil edilen iller arasında Çorum’u temsilen ÇESİAD yer aldı. Çorum standında Çorum leblebisi ve Çorum mantısı tüm İstanbullulara ikram edildi. Ayrıca Çorum’u tanıtan afiş ve el broşürleri dağıtıldı.

Festivalin kapanış gecesinde tüm dernekler adına konuşma yapan ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karaca şöyle dedi; “Üsküdar Belediyesi tarafında 27.  düzenlenen Uluslararası Katibim Festivali kapsamında memleketimizi temsilen standımızı açmış bulunmaktayız. Bu gururu yaşadığımız için çok şanslıyız. Belki de para verilerek yapılamayacak reklamı biz 3 günde çalışarak memleketimizi tüm İstanbullulara tanıtarak yaptık. Bu fırsatı bizlere sunduğu için Üsküdar Belediye Başkanı Sayın Hilmi Türkmen’e ve 3 gün boyunca bizleri yalnız bırakmayarak standımızı ziyaret eden tüm hemşehrilerimize  çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu yıl olduğu gibi her yıl standımızı açarak memleketimizi tanıtmaya çalışacağız.” dedi.










Son Güncelleme: 22.09.2017 00:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165