Çorum kültürünü yaşatıyorlar

Ankara'daki Çorumlu hanımlardan AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’ya ziyaret

21 Eylül 2017 Perşembe 18:09
Çorum kültürünü yaşatıyorlar

Ankara Çorumlu Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Gül Akay ve yönetimi AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu  ziyaret etti.

Federasyon Kadın Kolları yöneticileri olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek,, “Çorum’a yaptığınız hizmet ve destekler için teşekkür ederiz. Bizler de Ankara’da memleketimizin kültürünü yaşatarak, birlik ve beraberliğimizi korumak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Milletvekili Amiri Uslu da, “Kültürümüzü, geleneklerimizi, örf ve adetlerimizi yaşatmanız, birlik ve beraberlik adına yaptığınız çalışmalar oldukça önemli. Bizim ihtiyacımız; birlik, beraberlik ve çok çalışmak. Hiçbir güç birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi bozamayacaktır. Bu aziz vatan toprakları üzerinde, ebediyete kadar birlikte yaşayacağız. Vatan hepimizin vatanı, bayrak hepimizin bayrağı, devlet hepimizin devletidir.” dedi.


Uslu, daha sonra konuklarına Gazi Meclisi gezdirerek 15 Temmuz ‘da oluşan hasarları yerinde gösterdi.

Son Güncelleme: 23.09.2017 19:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.