Çorum Tıme çıktı

Çorum’da her 3 ayda bir yayınlanan Çorum TIME Dergisi, zengin içeriği, birbirinden özel...

04 Kasım 2015 Çarşamba 11:56
Çorum Tıme çıktı


Çorum’da her 3 ayda bir yayınlanan Çorum TIME Dergisi, zengin içeriği, birbirinden özel konu ve konukları ile yine dopdolu bir sayı ile okuyucuların karşısına çıktı.

Yapılan açıklamaya göre, Dijital Yayıncılık tarafından Çorum’a kazandırılan ve kentte önemli bir boşluğu dolduran Çorum Time Dergisi’nin Kasım-Aralık tarihli 4. sayısı çıktı. Siyasetten sanata farklı konu ve konuklarıyla dopdolu olan derginin yeni sayısında Çorum iş dünyasına da önemli bir yer ayrıldı. Dergi eski sayılarına göre büyük ölçüde yenilenmiş olarak okuyucularının karşısına çıktı. Dergide kapak konusunun yanı sıra dergiye hareket ve canlılık katan başarı hikâyeleri ve Çorum’un tanıtımına yönelik haberler dikkat çekti.


ÇOK İLGİNÇ RÖPORTAJLAR VAR


Toplam 110 sayfadan oluşan Çorum TIME Dergisi’nde Çorum’un başarılı şirketlerine önemli bir yer ayrıldı. Dergide Boyyem, Arar Makina ve Yağmaksan gibi şirketlerin yöneticileri ile yapılan röportajlar dikkat çekti. Ayrıca, Mozanbik’te ekmek üreten Çorumlu genç girişimcinin inanılmaz azmi, Çorumlu Pilot Buğra Baldan’ın dünya çapında elde ettiği büyük başarı ile Çorum’un yeni turizm cenneti Obruk Barajına da geniş yer ayrıldığı görüldü.


ÇORUM’UN TANITIMINA DESTEK  

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak’ın kapakta yer aldığı dergide Çorum’da yapılan MÜSİAD Başkanlar Kurulu Toplantısı zengin bir içerikle okuyuculara aktarıldı. Türkiye genelinde bulunan tüm MÜSİAD Şubelerine gönderilen dergide Çorum’un tanıtımı da amaçlandı.   










Son Güncelleme: 04.11.2015 12:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.