Çorum, Travel Turkey'de

Çorum'un da katıldığı Travel Turkey İzmir Fuarı başladı

07 Aralık 2017 Perşembe 17:04
Çorum, Travel Turkey'de

Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli fuarları arasına yer alan Travel Turkey İzmir Fuarı başladı. Kapılarını 11. Kez turizmcilere açan fuarın açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş yaptı.

Turizm sektörünün önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey Turizm Fuar ve Kongresi düzenlenen törenle açıldı. Yaşanan dış kaynaklı sebeplerden olumsuz etkilenen Turizm sektöründe daha önce açıklanan “elli milyon turist ve elli milyar dolar turizm geliri” hedefinden vazgeçilmediğinin altı çizilen konuşmalardan sonra açılış kurdelesini Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ile birlikte birçok ilin vali, belediye başkanı ve turizm sektörü temsilcisi birlikte kesti.

Çorum’un tarihi, doğal ve kültürel değerlerini tanıtmak ve turizm sektörü temsilcileriyle buluşmak amacıyla Çorum Valiliği ve Çorum Belediyesi işbirliğiyle fuara katılım sağlandı. Orta Karadeniz Kalkınma Ajansının mali desteğiyle açılan stantta Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Arslan, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ile birlikte Belediye ve Valilik personeli ziyaretçilere Çorum’la ilgili bilgiler veriyor. Ziyaretçilere tanıtım broşürleri, tanıtım filmleri, boyama kitapları ve çeşitli hediyeler dağıtılıyor, sıcak leblebi ikram ediliyor.

İlk iki gün turizm profesyonellerinin buluşması için çeşitli etkinliklere sahne olacak fuar 10 Aralık Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.

Son Güncelleme: 07.12.2017 17:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.