Çorum tüm yönleriyle tanıtılıyor

Çorum Tanıtım Günleri dolu dolu geçiyor

16 Kasım 2017 Perşembe 15:35
Çorum tüm yönleriyle tanıtılıyor

Barış ve Kardeşliğin Kadim Medeniyetler Şehri Çorum, tarihi, kültür ve yöresel lezzetleri ile tanıtılacağı Çorum Tanıtım Günleri'nin 4.'cüsünün açılışı Ankara Atatürk Kültür Merkezinde yapıldı.

Dört gün sürecek olan tanıtım günlerinin açılışına Türkiye Büyük Milet Meclis Başkanı İsmail Kahraman, Vali  Necmeddin Kılıç, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Çorum Eski Milletvekilleri Adnan Türkoğlu, Ali Yüksel Kavuştu, Muharrem Şemsek, parlamenterler, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Ankara’dan üst düzey bürokratlar, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları çok sayıda Çorumlu katıldı.

Tanıtım etkinliğinin açılışının ardından merkez ve ilçelerin standlarının yer aldığı bölümler ilgiyle incelendi,

Son Güncelleme: 16.11.2017 16:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.