Çorum’a 'Mektup' dalında ödül

Bursa Osmangazi Belediyesi'nin Ahmet Hamdi Tanpınar anısına düzenlediği yarışmada Çorum’dan Serkan Erden “Baba” adlı eseriyle birinci oldu.

13 Mayıs 2018 Pazar 18:02
Çorum’a 'Mektup' dalında ödül

Bursa Osmangazi Belediyesi, bu yıl 3’üncüsünü düzenlediği Ahmet Hamdi Tanpınar Sempozyumu ile usta şairi andı. Sempozyuma katılan edebiyatçılar ve akademisyenler, Ahmet Hamdi Tanpınar'ın hayatını ve şiirlerini ele aldı.

Ördekli Kültür Merkezi'nde düzenlenen sempozyum 3 oturum olarak gerçekleştirildi.
Sempozyum sonunda Osmangazi Belediyesi tarafından bu yıl 17.’si düzenlenen Ahmet Hamdi Tanpınar Edebiyat Yarışması’nda dereceye giren eserler için ödül töreni düzenlendi.

Ahmet Hamdi Tanpınar anısına bu yıl mektup dalında düzenlenen yarışmayı Çorum’dan Serkan Erden “Baba” adlı eseriyle kazanırken, Ankara’dan Tuba Dere “Ölümsüz Adam” adlı eseriyle ikinci, Antalya’dan Mustafa Tokat da “Sevgili ve Muhterem Efendim” adlı eseriyle üçüncü oldu. Yarışmanın mansiyon ödüllerini ise Denizli’den Hasan Atik “Aziz Hamdi” ve İstanbul’dan Eren Ergün “Sevgili Ahmet Hamdi” adlı eseriyle aldı. Yarışmada dereceye giren eserlerin sahiplerine ödüllerini Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile birlikte protokol üyeleri takdim etti.

İHA

Son Güncelleme: 13.05.2018 18:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.