‘Düş Yakamdan’

Sinema ve tiyatro sahnelerinin ünlü ismi Cengiz Küçükayvaz Pazar günü Çorumlu hayranlarıyla buluşuyor.

24 Mart 2015 Salı 17:33
 ‘Düş Yakamdan’


Sinema ve tiyatro sahnelerinin ünlü ismi Cengiz Küçükayvaz Pazar günü Çorumlu hayranlarıyla buluşuyor.


Hemşerimiz Mustafa Arıkoğlu’nun yazdığı ‘’Düş Yakamdan’’ adlı iki perdelik komedi oyunu Pazar günü saat 20.00’de Devlet Tiyatro Salonu’nda tiyatro severlerin beğenisine sunulacak. Çorum Umut Tiyatrosu organizesinde gerçekleştirilecek olan oyunda Cengiz Küçükayvaz’ın yanısıra Züleyha Karyağdı Küçükayvaz, Tarık Karyağdı ve Eray Türk’ de rol alacak.


Oyunun tam bir aile komedisi olduğunu belirten Çorum Umut Tiyatrosu genel sanat yönetmeni Mustafa Taşkıran özellikle Çorum’lu yazar Mustafa Arıkoğlu’nun oyununu Çorumlulara izlettirmekten büyük mutluluk duyacağını söyledi. Oyuna yoğun bir talep olduğunu ve halihazırda bilet satışlarının Şellale Cafe ve Gönülçelen Cafe’de devam ettiğini ifade eden Taşkıran, katkılarından dolayı Kemal Öz Mantı, Gönülçelen Cafe Restaurant, İmza Consept, Kayra Halı, Kadifeler, Şellale Cafe, Hanoğlu Konağı, Şahinler Beyaz Eşya ve Beyoğlu Kebap’a teşekkür etti. 




Son Güncelleme: 24.03.2015 17:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.