Duygular sanata dönüştü

Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’nin düzenlediği ‘Duyguların Sanata Sanatın Aşka Dönüştüğü’ isimli yıl sonu sanat sergisi bugün açıldı.

01 Temmuz 2013 Pazartesi 16:15
 Duygular sanata dönüştü


Serginin açılış törenine Vali Sabri Başköy’ün eşi Fatma Başköy, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile eşi Hatice Külcü, Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül ve Turhan Candan, kursiyerler ile çok sayıda davetli katıldı.

Velipaşa Konağı bahçesinde düzenlenen sergide konuşan Merkez Müdürü Nuran Hakyemez, sergilenen eserlere duygularını aktardıklarını söyledi. Hakyemez, önümüzdeki yıllarda yepyeni sanatlarla, yepyeni konseptlerle çıkacaklarını kaydetti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de, beş farklı mahallede kadın kültür ve sanat merkezlerinin açılacağını hatırlattı.

Ebru, çini işlemeciliği, örme bebek, yağlı boya, perspektif gibi çeşitli kurslarda kursiyerlerin ürettiği ürünler ilgiyle gezildi.








Son Güncelleme: 01.07.2013 16:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165