‘Elif Gibi Sevmek’

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Çorum Şubesi, son günlerin en popüler kitaplarından Elif Gibi Sevmek’in...

20 Kasım 2014 Perşembe 18:06
 ‘Elif Gibi Sevmek’


Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Çorum Şubesi, son günlerin en popüler kitaplarından Elif Gibi Sevmek’in yazarı Hikmet Anıl Özdemir’i Çorumlularla buluşturacak.


TDED’in Türkiye’nin önde gelen şair ve yazarlarını üniversite öğrencileri ve Çorumlu edebiyatseverlerle buluşturduğunu dile getiren TDED Çorum Şube Başkanı Turhan Candan, Elif Gibi Sevmek kitabının da son zamanların en çok satan kitaplarından birisi olduğunu kaydetti. Kitabın yazarı Hikmet Anıl Özdemir’in 22 Kasım Cumartesi günü saat 12.00’da dernek konferans salonunda hayranlarıyla buluşacağının altını çizen Turhan Candan, yazarın saat 13.00’da da ÇKM Sahaf’ta kitabını imzalayacağını dile getirdi.


TDED Çorum Şubesi Başkanı Turhan Candan, Hikmet Anıl Öztekin’in söyleşisine ve imza gününe tüm kitapseverleri davet etti.




Son Güncelleme: 20.11.2014 18:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165