Elitaş'ı Kadeş'e davet etti

Ceritoğlu, AK Parti grup Başkan vekili Mustafa Elitaş'ı sempozyuma davet etti

22 Eylül 2017 Cuma 09:11
Elitaş'ı Kadeş'e davet etti

AK Parti Çorum Milletvekili Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu ve Parlementolararası Birlik Türk Grubu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, AK Parti grup Başkan vekili Mustafa Elitaşı makamında ziyaret etti.


Elitaş’ı Kadeş Sempozyumu'na davet eden Ceritoğlu, görüşmede Çorum’da 28-29 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Uluslararası Kadeş Barış, Eşitli ve Kardeşlik Sempozyumu hakkında bilgi verdi.


Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Elitaş, nazik davetten dolayıda Ceritoğlu’na teşekkür etti.


Milletvekili Ceritoğlu, Elitaş’a günün anısına Kadeş Anlaşmasını simgeleyen plaket hediye etti.


ÇORUM İÇİN BİRLİKTE 


Ankara Çorumlu Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Yönetimi AK Parti Çorum Milletvekili Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu ve Parlementolararası Birlik Türk Grubu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’u makamında ziyaret etti.


Ankara Çorumlu Dernekler Federasyonu Kadın Kolları başkanı Gül Akay, federasyon olarak yaptıkları çalışmalar hakkında Milletvekili Ceritoğlu’na bilgi verdi.


Samimi sohbet içerisinde geçen ziyarette, birlik ve beraberlik içerisinde el ele vererek, Çorum'a hizmet edilmesi gerekliliğine vurgu yapıldı.


Çorum’a yaptığı hizmet ve destekler için Ceritoğlu’na teşekkür eden Akay, “Bizler de Ankara’da memleketimizin kültürünü yaşatarak, birlik ve beraberliğimizi korumak amacıyla her türlü çalışmaları yapıyoruz” dedi.


Kadın Kolları olarak Çorum’dan bir bayanın milletvekili seçilmesini memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden Akay, her zaman milletvekilinin yanında olduklarını belirterek, her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti.


Kendisine verilen destek sözlerinden dolayı Kadın Kolları üyelerine teşekkür eden Ceritoğlu, “Siz Çorumlu kadınların bizleri desteklemeleri çalışmalarımızda bizlere kuvvet veriyor. El birliği içinde Çorum’a bir şeyleri kazandırmak adına Ankara’da birbirimize destek vererek birlik ve beraberlik içerisinde çalışmamız çok önemlidir” ifadelerini kullandı.


 



Son Güncelleme: 22.09.2017 15:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.