En güzel Osmancık fotoğrafları sergilenecek

İstanbul Büyükçekmece Belediyesi ve Büyükçekmece Fotoğraf Derneği tarafından düzenlenen...

16 Eylül 2014 Salı 17:06
 En güzel Osmancık fotoğrafları sergilenecek


İstanbul Büyükçekmece Belediyesi ve Büyükçekmece Fotoğraf Derneği tarafından düzenlenen “Büyükçekmece’de Türkiye Buluşması” adlı fotoğraf sergisine Osmancık Fotoğraf Derneği de (OFKAD) davet edildi. 

Türkiye genelinden 56 fotoğraf derneğinin katılımı ile gerçekleşecek olan ve 560 fotoğrafın görücüye çıkacağı sergide, katılım sağlayan dernekler bulundukları şehri anlatan fotoğraflarla sergideki yerlerini alacaklar.

20-30 Eylül 2014 tarihinde ziyaretçilerin beğenilerine sunulacak olan Türkiye’nin çeşitli şehirlerini anlatan fotoğrafların yer alacağı sergide OFKAD Başkanı İsmail Kabakdere tarafından görüntülenen Osmancık’ın en güzel 10 fotoğrafı da yerini alacak.

Osmancık’ı anlatan fotoğraflarla sergiye katılım sağlayacak olan Dernek başkanı İsmail Kabakdere yaptığı açıklamada: “İstanbul, Büyükçekmece Belediyesi tarafından ikincisi organize edilen ‘Türkiye Buluşması’ adlı sergi, 20-30 Eylül 2014 tarihleri arasında daha birçok etkinlikle birlikte İstanbul Büyükçekmece’de sanatseverlerin beğenisine sunulacaktır. Sergide ilçemizin kültürünü, tarihini ve doğasını anlatan fotoğraflarla, OFKAD olarak ilçemiz adına üstlenmiş olduğumuz misyon gereği temsil etmek bizler için mutluluk verici” dedi.

Amaçlarının Osmancık'ın sahip olduğu tarihi ve kültürel değerleri ile ilçede yetiştirilen pirincin ülke genelinde fotoğrafın gücünü kullanarak tanıtmak olduğunu belirten Kabakdere, “İstanbul Büyükçekmece Fotoğraf Kulübü Derneği’nin Büyükçekmece Belediyesi ile ortaklaşa düzenlenecek olan 56 derneğin katıldığı karma fotoğraf sergisine dernek olarak davet edildik. Toplamda 560 fotoğrafın sergileneceği etkinlikte ilçemizin kültürünü, tarihini, coğrafyasını yansıtan 10 fotoğraf yer alacak. Daha önce Türkiye genelinde yapılan birçok fotoğraf etkinliğine ve sergisine dernek olarak katıldık ilçemizi fotoğraflarla en iyi şekilde tanıtarak ilçemize yüzlerce yerli ve yabancı fotoğraf sanatçılarının gelmesini vesile olarak tanımalarını sağladık. İlçemizin konu edildiği fotoğraflarla katılım sağladığımız bu sergide de hedefimiz Türkiye’nin önemli fotoğraf sanatçılarının da katılacağı“Büyükçekmece’de Türkiye Buluşması” Fotoğraf Sergisinde bir araya gelipbirebir anlatarak yılın dört mevsimi en güzel fotoğrafları veren ilçemize insanların gelmelerini sağlamak. Bizim dernek olarak kuruluş amacımız ve üstlendiğimiz misyon gereği Osmancık dışına geziler düzenleyen değil, dışarıdan Osmancık'a insanların gelmesini sağlayacak çalışmalar yaparak turizm açısından gelişmesine ve ilçe ekonomisine katkıda bulunmak. Ayrıca Ofkad yönetimi olarak ilçemizin tanıtımına yönelik yaptığımız bu çalışmalarımıza inanarak destek veren ilçemiz iş adamlarına da çok teşekkür ederiz” dedi.





İHA

Son Güncelleme: 16.09.2014 17:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.