Eşref Ziya Terzi konseri

Çorum Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan etkinlikleri çerçevesinde ünlü...

20 Temmuz 2014 Pazar 15:23
 Eşref Ziya Terzi konseri


Çorum Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan etkinlikleri çerçevesinde ünlü sanatçı Eşref Ziya Terzi Çorum hayranlarına konser verdi.


Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ve çok sayıda izleyicinin katıldığı konserde Eşref Ziya Terzi, Çorumluların gönlünü fethetti. İzleyiciler, Eşref Ziya Terzi'nin söylediği parçalara zaman zaman eşlik de etti.


Konser sonunda kısa bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Ramazan Sokağı'na gelen tüm vatandaşlara Filistin'de şehit olan Müslümanlar için Fatiha okuma çağrısında bulundu. Filistinli Müslümanlar için bir şey yapamamanın burukluğunu yaşadıklarını ve ellerinden sadece dua etmenin geldiğini söyleyen Zeki Gül, "Bu gece herkesi Fetih suresi okumaya davet ediyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun. Onların Türkiye'deki en büyük korkusu olan Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi devlet terörü estiren İsrail'in yok olduğunu inşallah bir gün görürüz." dedi. 


Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Eşref Ziya Terzi'ye günün anısına çiçek takdim etti.






Son Güncelleme: 20.07.2014 15:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.