Etimesgut'ta Çorumlular Günü

Uslu, Çorumlular Günü'ne katıldı

14 Ağustos 2017 Pazartesi 00:48
Etimesgut'ta Çorumlular Günü

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Ankara Etimesgut Belediyesi tarafından düzenlenen 14. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali’nde Çorumlular Günü’ne katıldı.


Milletvekili Uslu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, etkinlikte Çorum Kültür Turizm İl Müdürlüğü Folklor Ekibi’nin gösteri yaparak büyük beğeni topladığını, Volkan Konak konserinin ise iptal edildiğini duyuran Uslu, Ankara Milletvekili Erkan Haberal ile Etimesgut'ta oturan Çorumlular Kültür Dayanışma Derneği Standı’nı ziyaret ederek, hemşehrilerle bir araya geldiklerini ifade etti.


Festivalde yer alan Kırşehirliler Federasyonu Başkanı ve ekibi ile Çorum’un tanıtımına destek sağlayan Etimesgut’ta oturan Çorumlular Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı İsa Çakır ve yönetimine teşekkür eden Uslu, “


Anadolu kavimler kavşağıdır. Etimesgut’ta tıpkı Anadolu'dur göç/göçmenlerle ilgili birikimimizle dostça kucaklıyor, lokmamızı paylaşıyoruz. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet yolunda yürüttüğümüz mücadeleyi zaferle taçlandırana kadar bize durmak, dinlenmek yoktur.


Devletin milleti ile omuz omuza verdiğinde her türlü zorluğu ve badireyi başarıyla atlatacağını Türkiye tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. Bu günler saflarımızı sıklaştırıp, kardeşliğimizi güçlendirmemize vesile olmaktadır.


Milletimizi bölemeyecek, Bayrağımızı indiremeyecek, ezanlarımızı susturamayacak, Vatanımızı parçalamayacak, Devletimizi yıkamayacaksınız. Coşkuyu paylaşarak çoğaltan, acıyı paylaşarak azaltan bir milletiz. Tarih ve yaşadığımız olaylar bize "bir olmayı, iri olmayı, diri olmayı” öğretti” dedi.


Uslu, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’e sarı altın olarak tarif edilen Çorum leblebisini hediye ederken, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel de katılımından dolayı Uslu’ya plaket takdim etti.


Uslu, TBMM İdare Amiri Erkan Haberal ile birlikte Kırşehirliler Federasyonu standını ziyaret ederek, Başkan ve Kırşehirliler ile sohbet etti.





Son Güncelleme: 14.08.2017 00:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.