Fotoğraf jürisi toplandı

Fotoğraf yarışması sonuçları açıklanıyor

09 Eylül 2017 Cumartesi 19:22
Fotoğraf jürisi toplandı

Çorum Valiliği İl Özel İdaresi tarafından düzenlenen “Barışın ve Medeniyetin Başkenti Çorum’’ başlıklı fotoğraf yarışması için jüri üyeleri toplandı.

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) tarafından da onaylanan yarışma ile Çorum’da bulunan tarihi yapılar, kültürel, turistik yerlerin ve kültürel öğelerin ve doğal güzelliklerinin fotoğraf sanatının görsel gücüyle anlatarak Çorum’un tanıtımına katkıda bulunmak, bu zenginliklerle ilgili bir arşiv oluşturmak ve fotoğraf sanatının gelişimine katkıda bulunulması amaçlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde başvuru süresi sona eren yarışmada değerlendirmeyi yapmak üzere bugün jüri üyeleri toplandı.

12 Eylül Salı günü sonuçların açıklanacağı yarışmada birinciye 5.000 TL., ikinciye  4.000 TL., üçüncüye 3.000 TL ve 1.500 lira 6 adet mansiyon ödülü verilecek. Ödül töreni ise 15 Eylül 2017’de gerçekleştirilecek.







Son Güncelleme: 09.09.2017 19:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.