Gençlerin İskilip çıkarması

Gençlerin sosyal, kültürel ve kişisel gelişimine katkı sağlamak amacı ile faaliyet gösteren Çorum...

31 Ağustos 2014 Pazar 14:46
 Gençlerin İskilip çıkarması


Gençlerin sosyal, kültürel ve kişisel gelişimine katkı sağlamak amacı ile faaliyet gösteren Çorum Mahmut Atalay Gençlik Merkezi, İskilip’e bir dizi program gerçekleştirdi.


Sabah gerçekleşen programda Gençlik Merkezi Gençlik Liderlerinin öncülüğünde gençler; önce İskilip ilçesinin tarihi değere sahip Kralkaya Mezarlıkları, İskilipli Atıf Hoca’nın Kabri, Bedri Rahmi Eyüpoğlu Sürekli Sergi Salonu, Tarihi İskilip Çarşısını ziyaret ettiler.


Öğleden sonra gerçekleşen programda ise Gençlik Merkezi Müdürü Mehrinur Karakaya’nın öncülüğünde İskilip Bilge Türk Rehabilitasyon Merkezi ziyaret edildi. Gençler burada rehabilite edilen 0-45 yaş grubu gelişimsel bozukluk, zihinsel, fiziksel ve işitme engellilerle sohbet edip keyifli zaman geçirdiler.


Programda Gençlik Merkezi Müdürü Mehrinur Karakaya ve Gençlik Merkezi üye gençlerinin yanı sıra İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Selvi, Bilge Türk Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Melih Alpsar ve Kurucu Müdürü Başak Şimşek de hazır bulundu.


Programda konuşan Mehrinur Karakaya; gençlerin sosyal, kültürel ve kişisel gelişimini sağlamak amacıyla gerçekleştirdikleri bu ziyarette herkesin mutlaka eksik bir yanının olduğunu, bunu ancak başkasında gördüğünde anladığını, bunun için gençlerin yaşadıkları dünyanın dışında başka hayatlarında var olduğunu görebilmeleri ve empati sağlayabilmeleri için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade etti.


Karakaya, programa sağladıkları desteklerden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Selvi, İskilip Bilge Türk Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Melih Alpsar ve Kurucu Müdürü Başak Şimşek ile İskilip ve Çorum Belediyesi’ne teşekkür etti.

 


Son Güncelleme: 31.08.2014 14:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.