‘Gönül Şarkıları’ mest etti

Alaca Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi ortaklığında kurulan Türk Sanat Müziği...

17 Haziran 2015 Çarşamba 12:22
 ‘Gönül Şarkıları’ mest etti


Alaca Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi ortaklığında kurulan Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu ilk konserini verdi. ‘Gönüş Şarkıları’ konseri  izleyicileri mest etti.


Halil Özçelebi yönetiminde, koro şefliğini Selda Erdost’un yaptığı Türk Sanat Müziği korosu verdikleri  konserle ilçeler arasında ilk olma özelliğini taşıyor. Birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği gecede solistler, izleyiciler den tam not aldı.


Konser, geçtiğimiz cumartesi günü saat 20.30’da Belediye Kültür Salonu’nda gerçekleşti. Konsere Kaymakam Vekili Coşkun Doğan, Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Büküş, MHP İlçe Başkanı Alim Okur, Memur Sen ve Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Kadir Şimşek, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Cumhur Atalık, PANKOBİRLİK İlçe Başkanı Ünal Coşkun, Ziraat Odası Genel Sekreteri Dursun Kaya, Belediye Meclis Üyesi Secaattin Arklan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halim Yağlı, Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlisi, Bestekar-Kanuni Özdemir Hafızoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.


Konser iki bölümden oluştu. Kemanda Şahin Yalçın, Udda Nazif Özkurşunlu, Behiye Özeşer, Neyde Nurullah Sağlamkaya, Ritimsazda Fatih Özçelebi, Hülya Gökeşme ve Kanunda Halil Özçelebi sahne aldı.


Gecede Kaymakam Vekili Coşkun Doğan bir konuşma yaptı. Doğan, koronun kurulmasında emeği geçen Belediye ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne teşekkür etti.


Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz ise, ilçede güzel bir koronun oluşturulduğunu belirterek, bu koronun oluşmasında emeklerini esirgemeyen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne de teşekkür etti.


Konserde Bayan Koristler Selda Erdost, Derya Yılmaz, Ebru Erdem, Behiye Özeşer, Deniz Demirci, Emel Aydoğan, Yeter Uysal, Zehra Öztürk ve Hülya Gökeşme’den oluştu.


Erkrek Koristler ise, Ali Altuntaş, Alper Kağan Çakıcı, Hüseyin Erdost, Muzaffer Dursun, Muzaffer Kaya, Subhi Hamarat, Abdurrahim Kahraman, Ahmet Uyanık, Dr. Fatih Tuncel, Burhan Erdem, Ramazan Gül, Sinan Odabaş, Uğur Yılmaz, Harun Enç ve Uğur Tuncel’den teşekkül etti.


Etkinliğin  sunuculuğunu hemşehrimiz Dr. Fatih Tuncel yaptı. Konser sonunda Kaymakam Vekili Coşkun Doğan, Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun ve Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Büküş çiçek, plaket ve teşekkür belgelerini koro adına Koro Şefi Selda Erdost ve Halil Özçelebi’ye sundular. 




Son Güncelleme: 17.06.2015 12:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.