Gül tatlı gitti

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Çorum Belediyesi THM Korosu'nu ziyaret etti. Gül, koroya tatlı ikram etti

22 Kasım 2017 Çarşamba 15:16
Gül tatlı gitti

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Çorum Belediyesi Türk Halk Müziği Korosunu ziyaret ederek çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı.

Şehirde yaşayanların huzuru ve mutluluğu için sosyal ve kültürel faaliyetlerin önemine vurgu yapan Zeki Gül, “Göreve başladığımızda ilk göz ağrımız bu korodur. Korolarımızın sayısının artması bizleri çok mutlu eder. Spordan örnek verecek olursak. Çorum Belediyespor 3. Lig’de. Çorum’un 2.Lig’de 1.Lig’de ayrı takımları olması profesyonel manada daha iyi olacağını düşünüyorum” dedi.

Gül, “Belediye’ye ilk göreve başladığımızda bize yol arkadaşlığı yapan arkadaşlarımızı ziyaret etmek istedim. İnşallah THM Korosu Mayıs 2018'e kadar çalışmalarına devam ederek yoğun çalışmanın ardından Bahar Konseri adı altında Çorumlu hemşehrilerimize muhteşem bir konser verecek. Sizler bu çalışmalarınızı hiç kimse görmeden akşamları yapıyorsunuz. İnşallah bu çalışmalarınız artarak devam edecek. Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Mustafa Ercan beyle birlikte her zaman gelemiyoruz. Gönlümüz her zaman sizlerle. Biz her zaman Belediyemiz adına yapacağımız her faaliyette bir ve beraber olduğumuz sürece başarılı olmamamız için hiçbir sebep yok. Koro şefi Kazım Mercan, koro yöneticisi Kemal Kan ve üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Gül ziyaret sonunda koro üyelerine tatlı ikram ederek, THM korosuna yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cengo 2017-11-22 17:11:05

Koro, gez akşamları, inci restoranda otur

Avatar
... 2017-11-22 19:33:59

Bu başlıkla konu ne alak.

banner165