Hıdırlık Camii ne oldu?

Hıdırlık Camii'nin bir an önce ibadete açılması bekleniyor

20 Eylül 2017 Çarşamba 08:47
Hıdırlık Camii ne oldu?

MUSTAFA DEMİRER

Vakıflar Tokat Bölge Müdürü Yılmaz Kılınç, Çorum’da önemli tarihi eserlerin gelecek nesillere taşınması için çalışma yürütüldüğünü bildirdi.

Hıdırlık Camii’nde başlatılan ancak aylardır devam eden restorasyon çalışmalarının ne zaman tamamlanacağı hakkında herhangi bir bilgi vermedi.


Tokat Ali Paşa Camii’nin Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından yapılacak restorasyon çalışmaları nedeni ile Ramazan ayına kadar ibadete kapatılması nedeniyle açıklama yapan Vakıflar Bölge Müdürü Yılmaz Kılınç, Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün ülke genelinde tarihi eserlere yönelik yaptığı önemli çalışmaların yansıması olarak, Tokat Bölge Müdürlüğü uhdesinde Amasya ve Çorum’da da önemli tarihi eserlerin gelecek nesillere taşınması için çalışma yürütüldüğünü kaydetti.


Bilindiği üzere Hıdırlık Camii’nde aylar önce başlatılan restorasyon çalışmaları hâlâ tamamlanamadı. Çorumlular tarihi caminin bir an önce ibadete açılmasını bekliyor.

 







Son Güncelleme: 20.09.2017 10:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.