Hitit şehirlerinde Foto Safari

Çorum Eğitim Sen Fotoğraf Topluluğu, Hattuşa ve Yazılıkaya'ya Foto Safari düzenledi.

18 Kasım 2014 Salı 10:34
 Hitit şehirlerinde Foto Safari


Çorum Eğitim Sen Fotoğraf Topluluğu, Hattuşa ve Yazılıkaya'ya Foto Safari düzenledi.


Eğitim Sen ve Halk Eğitim Merkezi'nin ortaklaşa düzenlediği 4.dönem fotoğraf kursunun yeni fotoğraf çekim yeri Hattuşa ve Yazılıkaya oldu. Yüzlerce fotoğrafın çekildiği foto safari toplam 6 saat sürdü.


Fotoğraf çekimi ile birlikte fotoğrafın özelliklerini belirleme ve fotoğraf işleme teknikleri işlendi.


Sanat eğitimcisi Altan Özeskici öncülğünde yapılan foto safariye; Hakan Nergisli, Bünyamin Çevik, Erdal Baykara, Meftun Yerli, Ali Rıza Nergisli, Mustafa Şahinkaya, Necla Özlü, Kamile Tosun, Fatma Çakır, Ferhat Parlak, Şükrü Ağbal Zekiye Çalışkan, Onur Tataroğlu, Cafer Şimşek, Mehmet Şimşek, Ayten Şimşek, Nagihan Küçükoğlu, Ömer Küçükoğlu, Ekin Özeskici, Özkan Koyun, Hüseyin Eker, Gencay Erdem Çelik, Necdet Karataş, Gürkan Zorlu, Gözde Çevik, Yıldız Özbey katıldı.


‘Her estetik görüntü sanat eseri değildir, ama her sanat eseri estetik olmalıdır’ düşüncesi çerçevesinde görsel estetik ve görsel sanat kuralları dahilinde fotoğraf çekim kursu sürüyor.




Son Güncelleme: 18.11.2014 10:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165