Hititler Bulgaristan'da

Ebru Sanatçısı Nilgün Ayşecik Çevik’in Hitit uygarlığına ilişkin yorumları ile yaptığı resimleri Bulgaristan'da sergilenecek.

19 Haziran 2018 Salı 14:51
Hititler Bulgaristan'da

Ebru Sanatçısı Nilgün Ayşecik Çevik’in resimleri Bulgaristan’da sergilenecek.

Hitit uygarlığına ilişkin yorumları ile yaptığı resimlerim Fransa ve İtalya'dan sonra 19-23 haziran tarihleri arasında Bulgaristan'da sergileneceğini bildiren Sanatçı Çevik, Vakıf 19 ve Dışişleri Bakanlığı’nın birlikte organize ettiği, Filibe'nin AB Kültürü Başkenti seçilmesi nedeniyle düzenlenecek ‘Anadolu Katmanlarında 7 Sanatçı yapıtlarıyla Hititler’ adlı plastik sanatlar sergisi açılacağını, ayrıca  Filibe,Varna ve Burgaz'da ‘Hititler Elçiliklerde Projesi’ kapsamında defile ve konser düzenleneceğini bildirdi. Çevik, Vakıf 19 Yönetim Kurulu Başkanı Alper Bilan ve yönetim kurulu, sanatçı Hüsnü Dişbudak’a ile emeği geçen tüm ekibe teşekkür etti.

Çok değerli sanatçılarımız ve Vakıf yönetimimizle birlikte ilimizi ülkemizi tanıtmak adına bir medeniyet yolculuğuna çıktık. Bu etkinlik Çorum İline ve ülkemize bol bol turist gelmesine vesile olur inşallah. İlkleri yapan bir vakıf olarak gururluyuz.

Son Güncelleme: 19.06.2018 15:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165