HİTİTSEM kursları devam ediyor

Hitit Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü...

06 Kasım 2015 Cuma 08:48
HİTİTSEM kursları devam ediyor

Hitit Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd.Doç.Dr. Eşref Savaş Başçı Umut Radyo’ da yayınlanan Beyaz Mikrofon programına stüdyo konuğu oldu.

Bölgede İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitimini sadece Hititsem’in verdiğini ifade eden Hititsem Müdürü Başçı, finans sektöründe çalışanların faaliyetlerini sürdürmek için almaları gereken Sermaye Piyasası Lisanslama Eğitimi ile Gayrımenkul ve Konut Değerleme, Kredi Derecelendirme, Kurumsal Yönetim Derecelendirme Lisansları ile Sermaye Piyasası Faaliyetleri Düzey 1 – 2 ve 3 lisanlarına yönelik kursların da devam ettiğini kaydetti.


Meltem Danışman Çınar’ın hazırlayıp sunduğu programda Hititsem Müdürü Yrd.Doç.Dr. Eşref Savaş Başçı, “Akademik ve idari personelimizle öğrencilerimize ve tüm Çorum halkına kısacası ilimizin tüm paydaşlarına pek çok konuda eğitim ve sertifikayı uzman kadromuz, teknolojik altyapı ve kar amacı gütmeyen hizmet anlayışımız ile eğitimler düzenliyoruz” dedi. 


Başçı güz döneminde bu yıl yine, Japonca, Autocad, Genel İngilizce, İş Güvenliği Uzmanlığı, Speaking, Arapça, Rusça Sermaye Piyasası Lisanslama Eğitim, İleri Düzey Microsoft Accesess ve Excel VBA Kodlama, YDS Hazırlık kursu, Dinamik Web Sitesi, Web Tasarımı, Solid Works, Diksiyon eğitimi , PLC ve Operatör Panel Eğitimi, TOEFL IBT Sınav Hazırlık Kursu,Pearson PTE Acedemic Sınav Hazırlık Kurslarının verildiğini söyledi.


Başçı konuşmasına şöyle devam etti “Hititsem olarak tam zamanlı çalışan 4 Amerikan uyruklu öğretim üyemiz tarafından Temel ve Pratik İngilizce Eğitimi veriyoruz. Böylelikle hafta içi ve hafta sonu olmak üzere yoğun İngilizce eğitimi alan öğrencilerimiz Erasmus + programı kapsamında Avrupa ülkelerinde kaldıkları sürece İngilizce konusunda daha az sorun yaşıyor. Bu eğitimi üniversitemiz öğrencilerine ücretsiz sunuyoruz. Ve Uluslararası İlişkiler birimi ile koordineli yürütüyoruz”

 

Son Güncelleme: 07.11.2015 09:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165