Hollandalı turistler Çorum’a çekilecek

Türkiye ve Hollanda arasındaki kültürel işbirliğini geliştirme projesi başladı.

25 Eylül 2018 Salı 18:49
Hollandalı turistler Çorum’a çekilecek

Hollanda Büyükelçiliği'yle İstanbul Kültür Vakfı (IKSV) Kültür Politikaları Çalışma departmanı ile ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında Çorum'a gelen heyet, Belediye Başkanı Zeki Gül'ü makamında ziyaret etti.

Türkiye ve Hollanda arasındaki kültürel işbirliğini geliştirme projesi kapsamında Hollanda Türkiye Büyükelçiliği Kültür Müşaviri Eray Ergeç ve İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı Araştırma Asistanı Fazilet Mistikoğlu ile birlikte Gül'ü ziyaret etti. Ziyarete İl Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Arslan'la birlikte Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaran Hıncal da eşlik etti.

Hollanda Türkiye Büyükelçiliği Kültür Müşaviri Eray Ergenç, amaçlarının yürütülen proje kapsamında Çorum'u yakından tanımak ve Hollandalı turistleri Çorum'a getirmek olduğunu açıkladı.

Çorum'un tanıtılması ve gelen turist sayısının artırılması konusunda belediye olarak özel bir hassasiyetlerinin olduğunu belirten Gül, "Yapılan bu proje kapsamında yaklaşık 8 bin yıllık geçmişe sahip olan Çorum'un atlanmamış olması bizi sevindirdi. Hollanda ve Türkiye arasında kültürel işbirliği ve kültürel kaynaşmayı sağlamak amacıyla belediye olarak üzerimize düşeni yaparız" dedi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Son Güncelleme: 25.09.2018 19:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165