‘Huzurlu Gelecek İçin Mutlu Çocuklar’

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ÇOGEP kapsamında Hattuşa gezisi düzenledi.

12 Ekim 2018 Cuma 20:25
‘Huzurlu Gelecek İçin Mutlu Çocuklar’

Çorum Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında Hattuşa gezisi düzenledi.

Huzurlu Gelecek İçin Mutlu Çocuklar’ isimli projenin faaliyetlerinden olan Hattuşa ve Alacahöyük ören yeri gezisi, Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak Çorum merkezde öğrenim gören 200 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Gezide öğrencilere Alaca ve Boğazkale’de bulunan Hitit döneminden kalma tarihi ören yerleri Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından görevlendirilen rehber eşliğinde anlatıldı. Programda öğrencilerin tarih bilincinin geliştirilmesi, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlama hedeflendi.

Emniyet Müdürlüğü’nün çocuk ve gençlerin sosyal ve kültürel gelişimlerine yönelik faaliyetlerinin artarak devam edeceği bildirildi.

Son Güncelleme: 13.10.2018 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.