İncesu Kanyonu ne olacak?

Turizm değeri İncesu Kanoyu bakımsız haliyle şikâyetlere neden oluyor.

28 Temmuz 2017 Cuma 15:02
İncesu Kanyonu ne olacak?


Çorum’un Ortaköy İlçesi’nde bulunan ve turizm açısından önem taşıyan İncesu Kanyonu İl Genel Meclisi’nin gündemine geliyor.


Yerli ve yabancı turistlerin ilgi gösterdiği ancak bakımsızlık nedeniyle şikâyetlere konu olan İncesu Kanyonu’nun durumu 1 Ağustos Salı günü saat 11.00’de yapılacak olan İl Genel Meclisi’nde görüşülecek.


Toplantıda çevre halkının ve kanyon ziyaretçilerinin şikâyetçi olduğu ortak alanların kullanışsızlığı ve bakımsızlığı ele alınacak. Ziyaretçilerin ortak şikâyeti, mescit, tuvalet ve kameriyelerin pis ve kullanılmaz halde olduğu, devletin buraya yaptığı yatırımların boşa gittiği şeklinde. Beklentiler ise Kanyona yeterli personel verilerek, yerli ve yabancı turistlere güzel bir hizmet sunulması yönünde.


Konuya ilişkin şikâyetleri değerlendiren Plan ve Bütçe Komisyonu’nun hazırladığı rapor 1 Ağustos Salı günü gerçekleştirilecek olan İl Genel Meclisi toplantısı’nda gündeme alınacak. 








Son Güncelleme: 29.07.2017 00:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.