‘İnternet Kullanımı’ söyleşisi

TOBB il Kadın Girişimciler Kurulu 'İnternet Kullanımı' konulu söyleşi düzenledi

05 Ocak 2018 Cuma 17:29
‘İnternet Kullanımı’ söyleşisi

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren TOBB il Kadın Girişimciler Kurulu, Buharaevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lise’sinde ‘İnternet Kullanımı’ konulu bir söyleşi düzenledi.

Programa TOBB Çorum Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) İcra Komitesi Başkanı Nuray Şehirtay ile icra kurulu üyeleri, öğretmenler ve öğrencileri katıldı.

Söyleşide, Sağlık Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Bölümünden Yrd. Doç. Dr Derya Atabey ve Yrd. Doç. Dr Serpil Pekdoğan, İnternet ve Sosyal Medya kullanımının insanlara sunduğu avantajlar ve dezavantajlar hakkında, Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Sibel Meroğlu da, Bilgisayar Mühendisliği ve Bilişim alanında bilgiler verdi.

Etkinlik Buharaevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdiresi Sabriye Esen’nin konuşmacılara yaptığı hediye takdimiyle sona erdi.

Son Güncelleme: 29.07.2018 01:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.