İskilip için söyleyecekler

Son kararname ile yerini Muğla Vali Yardımcısı Bayezit Bestami Alkan’a bırakacak olan İskilip Kaymakamı Harun Reşid Han ilçeden ayrılmadan önce güzel bir çalışmaya imza atıyor.

06 Eylül 2018 Perşembe 15:12
İskilip için söyleyecekler

Son kararname ile yerini Muğla Vali Yardımcısı Bayezit Bestami Alkan’a bırakacak olan İskilip Kaymakamı Harun Reşid Han ilçeden ayrılmadan önce güzel bir çalışmaya imza atıyor.  "İskilip için çal" projesi kapsamında Kaymakam Han başta olmak üzere ilçedeki bürokratlar yöresel ‘Ne elmadır ne de nar’ türküsünü söyleyecekler. Bunu da ilçenin tanıtımı için yapacaklar.

Projenin detayı ise şöyle: İskilip'te müzik ile doğrudan ya da dolaylı olarak ilgilenen amatör ve müzik öğretmeni düzeyinde bir ekip oluşturuldu. Çalışmalar ilk kez Azmi Milli salonunda başlatıldı. Yöresel "Ne elmadır ne de nar” türküsü ile ilgili provalar başladı. İki hafta içerisinde sonuçlanması planlanan projenin amacı İskilip'i tanıtmak. İskilip'e özgü yerlerde yapılacak çekimlerden sonra montaj çalışmasına başlanacak. Projede Kaymakam Han, İlçe sağlık müdürü, ilçe jandarma komutanı, milli eğitim müdür yardımcısı gibi bürokratlar da türküye eşlik edecek.

Son Güncelleme: 06.09.2018 15:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165