İskilip için stüdyodalar

İskilip İçin Çal’ projesi çekimleri stüdyo ortamında devam ediyor.

19 Ekim 2018 Cuma 19:03
İskilip için stüdyodalar

‘İskilip İçin Çal’ projesi çekimleri devam ediyor. Eski Kaymakam Harun Reşid Han’ın projesinde son aşamaya gelindi.

İskilip İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih Okumuş koordinatörlüğünde devam eden projede Müzik Danışmanları İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, Azmimilli Ortaokulu Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Erhan Yalçın ve emekli müzik öğretmeni Şükran Terzi yönetiminde "İskilip Üstünde Bir Kara Bulut" (İskilip Yöresi) ve "Ne Elmadır Ne de Nar " (Çorum Yöresi) türküleri düzenlenerek, Eray Özeşme yönetiminde Era Sanat Akademi stüdyolarında seslendirildi. Görüntü yönetmenliğini Coşkun Akkoca'nın üstlendiği çekimler İskilip'in tarihi ve kültürel mekanlarında devam ediyor.

Proje kapsamında İskilip'te görev yapan resmi kurum amirleri, öğretmen, mühendis ve öğrencilerin yanı sıra Kale Mahallesi Muhtarı Rüstem Kılpelit, yerel sanatçılardan Mustafa Bayram, esnaflardan Ahmet Küyük ve Ömer Erdoğan gibi ilçenin tanınmış isimleri de yer alıyor.

Son Güncelleme: 20.10.2018 11:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165