İskilip’te Temaşa-Ül Curcuna rüzgarı

Çorum’un İskilip ilçesinde sahne alan tiyatro ve sinema sanatçısı Cengiz Küçükayvaz...

25 Temmuz 2014 Cuma 19:00
 İskilip’te Temaşa-Ül Curcuna rüzgarı


Çorum’un İskilip ilçesinde sahne alan tiyatro ve sinema sanatçısı Cengiz Küçükayvaz, “Temaşa-Ül Curcuna” isimli oyunla izleyenleri kahkahaya boğdu. 

İlçedeki bir spor kulübü yararına Akşemseddin Anadolu Lisesi bahçesinde sahnelenen oyunu belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar isledi. Küçükayvaz ve ekibi, oyunları kadar manileriyle de geceye renk kattı.

Beden Eğitimi Öğretmeni Nihat Armutçu, spor kulübü yararına düzenledikleri kültür etkinliklerinin artarak devam edeceğini, bu eğlenceler vasıtasıyla geçmişi geleceğe aktarma gibi, bir fonksiyonun icra edildiğini söyledi.

Düzenledikleri organizasyonlarla İskilip’te sosyal ve kültürel etkinliği artırmak için İskilipgücü Spor Kulübü olarak çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini dile getiren kulüp başkanı Armutçu, “Bundan sonra ilçemizde İskilipgücü Spor Kulübü olarak inşallah her ay farklı bir organizasyona imza atacağız. Çalışmalarımızın meyvesini almaya başladık. Vatandaşlarımızın mutluluğu ve memnuniyeti bizleri sevindiriyor” şeklinde konuştu.

Geleneksel ramazan eğlencesinin yad edildiği, seyircilerin kahkahalarıyla birleşen oyunda en çok eğlenen yine çocuklar oldu. Oyun sırasında ünlü tiyatrocu tarafından düzenlenen çocuk yarışmasında birinci olan bir Cengiz Küçükayvaz'ın Tiyatro Okulu'na üyelik kazandı.

Gösterilen yoğun ilgiden dolayı ilçe halkı ve Armutçu’ya teşekkür eden Küçükayvaz’a İskilip tablosu hediye edildi.





İHA

Son Güncelleme: 25.07.2014 19:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.