İskilip’te tiyatro ilgisi

İskilip Kaymakamlığı ve İskilip Belediyesi’nin katkılarıyla Gençlik ve Spor Kulübü yararına tertiplenen...

22 Nisan 2014 Salı 14:36
 İskilip’te tiyatro ilgisi


İskilip Kaymakamlığı ve İskilip Belediyesi’nin katkılarıyla Gençlik ve Spor Kulübü yararına tertiplenen   ‘Ayıkla Pirincin Taşını’ isimli iki perdelik tiyatro İskilip Öğretmenevi salonunda sahnelendi.

Aile içi şiddetin işlendiği tiyatroya Belediye Başkanı Recep Çatma, eşi Ayfer Çatma ve çok sayıda izleyici katıldı. Tiyatro öncesi İskilip Belediyespor Teknik Direktörü Nihat Armutçu, kulüp yararına düzenlenen tiyatroya katkı sağlayan İskilip Kaymakamı Şuayib Gürsoy ve Belediye Başkanı Recep Çatma’ya teşekkür etti.

Belediye Başkanı Recep Çatma ise, ilçede bu tür sosyal aktivitelere ihtiyaç olduğunu dile getirerek, İskilip Belediyespor teknik direktörü Armutçu’ya  teşekkür etti.

Yaklaşık 1,5 saat süren gösterinin ardından Başkan Çatma ve eşi Ayfer Çatma,   tiyatro sanatçılarına İskilip Belediyespor atkısı hediye etti ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.







Son Güncelleme: 22.04.2014 14:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.