İşte gerçek hazine Kitap Fuarı kapılarını açtı

Çorum Belediyesi tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen Kitap Fuarı, zengin içeriği ve sergilenen 30 bin...

04 Mayıs 2015 Pazartesi 14:51
 İşte gerçek hazine  Kitap Fuarı kapılarını açtı


Çorum Belediyesi tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen Kitap Fuarı, zengin içeriği ve sergilenen 30 bin farklı kitap çeşidi ile adeta eşsiz bir hazineyi andırdı. Okumaya daha çok ihtiyaç duyduğumuz günümüzde, Çorum’un gündemi kitap ve okuma olarak belirlendi.


Çorum Belediyesi, Çorum Müftülüğü, Dil ve Edebiyat Derneği ve Vakıf Fuarcılık tarafından ortaklaşa organize edilen Kitap Fuarı’nın açılış töreni mehter konseri ile başladı.


AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Dr. Cahit Bağcı, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Müftü Mehmet Aşık, Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül, Turhan Candan, Ahmet Yabacıoğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreninde Müftü Mehmet Aşık, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Milletvekilleri Cahit Bağcı ve Salim Uslu birer konuşma yaparak, kitap ve okumanın önemine işaret etti.


Açılış töreninin ardından protokol üyeleri tarafından hayırlı olsun dilekleriyle kurdela kesilerek, 23 Mayıs’a kadar ziyaretçilere açık olan Kitap Fuarı’nın açılışı gerçekleştirildi.


Protokol üyeleri, 30 standın yer aldığı fuar alanında yer alan 95 ayrı yayınevinin kitaplarıyla Çorumlular’ı bekleyen stantları ziyaret etti.


Açılış saatinden itibaren vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği Kitap Fuarı’nın bu yıl ki ziyaretçi sayısının 50 bini bulması hedefleniyor. 




Son Güncelleme: 04.05.2015 18:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.