Kadeş için geldiler

Halkbank yöneticileri Rektör Alkan'ı ziyaret etti

27 Eylül 2017 Çarşamba 19:12
Kadeş için geldiler

Halkbank Samsun Bölge Koordinatörü Dursun Ali Kılıçlı,  Çorum Şube Müdürü İsmail Karabay ve Çorum Müşteri Temsilcisi Aykut Bozkurt, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı, ziyaret etti.

Ziyarette, 28 Eylül 2017 tarihinde düzenlenecek olan “Uluslararası Kadeş Barış, Eşitlik ve Kardeşlik Sempozyumu”na katılmak üzere gelen Halkbank Samsun Bölge Koordinatörü Dursun Ali Kılıçlı, Rektörümüzle etkinlik hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Halkbank Samsun Bölge Koordinatörü Dursun Ali Kılıçlı, çalışmalarına hız kesmeden devam eden üniversitenin her geçen gün başarılarına bir yenisini eklemesinde büyük emek veren Alkan’a teşekkür etti. Kılıç, Rektör Alkan’ın üniversiteyi ulusal ve uluslararası arenada en iyi şekilde temsil ettiğini kaydetti.


Halkbank Çorum Şube Müdürü İsmail Karabay ise genel müdürlüklerinin talimatıyla üniversitenin etkinliklerine desteklerinin devam edeceğini, ortak çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirterek, Çorum ve üniversitenin tanıtımında büyük önem ifade eden etkinliğin başarılı geçmesini diledi. 


Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan da, ziyaretlerinden ve şimdiye kadar vermiş oldukları katkı ve sağladığı desteklerden Halkbank’a dolayı teşekkür etti.  İkili iş birliklerinin devam edeceğine olan inancının tam olduğunu dile getiren Alkan, etkinliğin ülkemiz, ilimiz ve üniversite için hayırlara vesile olmasını diledi.








 

Son Güncelleme: 27.09.2017 23:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.