Kadınlar Kütahya’yı gezdi

Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi (KKSM) tarafından el sanatları kursuna katılan kadınlara...

14 Nisan 2014 Pazartesi 15:56
 Kadınlar Kütahya’yı gezdi


Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi (KKSM) tarafından el sanatları kursuna katılan kadınlara yönelik gezi düzenlendi.

Hizmete açıldığı günden beri kadınların kişisel gelişimlerine yönelik düzenlediği kurslarla Çorumlu kadınlara daha aktif bir sosyal yaşam imkânı sunan Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi, el sanatları kursuna katılan 15 öğrenciyi çinileri ile ünlü Kütahya'ya geziye götürdü. İki gün boyunca Kütahya'da çini fabrikalarını gezen ve çiniyle ilgili firma yetkilerinden bilgiler alan kursiyerler, çiniyle ilgili öğrendikleri bilgileri kurslarda uygulama imkânı bulacakları için çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

Gezinin düzenlenmesi için kendilerine destek veren başta Belediye Başkanı Muzaffer Külcü olmak üzere kadın kültür merkezi yetkililerine teşekkür eden kursiyerler, bu tür gezilerin öğrendikleri bilgilerin pekiştirilmesi için çok faydalı olduğunu kaydettiler. 







Son Güncelleme: 14.04.2014 15:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.