Karadeniz ve Batum’u gezdiler

Çorum Kadın Kültür ve Sanat Merkezi tarafından Karadeniz ve Batum'a gezi düzenlendi. Kadın Kültür ve Sanat Merkezi kursiyerlerine yönelik olarak düzenlenen geziye 50 kişi katıldı.

06 Haziran 2013 Perşembe 09:43
 Karadeniz ve Batum’u gezdiler

Daha önce Çorum merkez, İskilip, Osmancık, Kargı, Boğazkale ile Kastamonu'ya ev hanımları ve engelli bireylerin bakımını üstlenen bayanlara yönelik geziler düzenleyen Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi, Karadeniz turu ve Batum'a gezi düzenledi. Çorum'dan başlayan gezi Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Gürcistan-Batum güzergâhında devam etti.

31 Mayıs’ta yola çıkan kafile ilk olarak Ordu Boztepe’de kahvaltı yaptı. Burada teleferiğe binen ve Boztepe'ye hakim bir tepeden şehrin panaromik görüntüsünü seyreden bayanlar Trabzon'da da Zigana Yörük Çadırı’nda öğle yemeği yedi. Sümela Manastırı’na hayran kalan Çorum ekibi bol bol fotoğraf çekti. Geceyi Uzungöl’de geçiren kadınlar, sabah muhteşem doğa manzarası eşliğinde kahvaltı yaptı. İsteyen bayanların bisikletle doğu gezisine katıldığı Uzungöl'den Çamlıhemşin’e geçen ekip burada Fırtına Vadisi ve Ayder Yaylası’nı da gezme imkanı buldu. Ayder Yaylası'nda yöre halkı ile birlikte horon tepen kadınlar daha sonra çay fabrikalarını gezdi.

Gezinin son durağı olan Batum’a Sarp Sınır Kapısı’ndan geçerek üçüncü gün ulaşan Çorum ekibi, burada rehber eşliğinde Botanik Park’ı gezdi. Daha sonra Batum'un tarihi ve turistik yerlerini de gezen kadınlar, geziden memnun döndüler.





Son Güncelleme: 06.06.2013 09:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.