Kimseye söz vermeyin

Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu ve Konfederasyonu Çorum tanıtım günleri için çağrıda bulundu

10 Kasım 2017 Cuma 13:17
Kimseye söz vermeyin

Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu ve Konfederasyonu Genel Başkanı Av. Cemal Emir, “16-19 Kasım tarihlerinde kimseye söz vermeyin, hepimiz Atatürk Kültür Merkezi'nde buluşuyoruz .” dedi.

Çorum Valiliği’nin, 4. Çorum Tanıtım Günlerine federasyonu  davet ettiğini bildiren Emir, “Federasyonumuz büyük bir onur ile 4. Çorum Tanıtım Günleri'ne katılacaktır. 16-19 Kasım 2017 tarihleri arasında, Çorum’ un eşsiz kültürünü, tarihini ve yetiştirdikleri ürünler ile birbirinden eşsiz damak lezzetlerini tatmak için başta Çorumlular olmak üzere, Ankara’ da yaşayan ve Ankara’ ya ulaşabilen herkesi, Atatürk Kültür Merkezi'ne bekliyoruz.

Çorum Valimiz Sayın Necmeddin Kılıç’a bu çok kıymetli davetlerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi borç biliyor, Sayın Valimizin himayelerinde, ilimiz ve insanımız için yapılacak her hizmette emirlerinde olduğumuzu arz ediyoruz."dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.