Kitap Fuarı Kent Meydanı'nda

Kitap ve Kültür Günleri yarın başlıyor. Fuar Kent Meydanı'nda açılacak.

19 Nisan 2018 Perşembe 20:06
Kitap Fuarı Kent Meydanı'nda

Çorum Belediyesi tarafından bu yıl 8.’cisi düzenlenecek olan Geleneksel Kitap ve Kültür Günleri yarın başlıyor. Çorum Valiliği karşısında bulunan Kent Meydanı’na kurulan fuarın resmi açılışı saat 13.30’da Belediye Başkanı Zeki Gül tarafından gerçekleştirilecek.

Bu yıl Fuara 20’nin üzerinde yayın evinin katıldığını belirten Gül, Kitap ve Kültür Günleri’ne Çorum halkının ilgisinin her geçen yıl daha da arttığını ifade etti.  Çorum halkının ve kitapseverlerin istekleri doğrultusunda ünlü yazarları Çorumlular’la buluşturduklarını dile getiren Başkan Gül, tüm kitapseverleri 29 Nisan 2018 tarihine kadar açık kalacak Kitap ve Kültür Günlerine davet etti.

ÜNLÜ YAZARLAR GELİYOR

Belediye Başkanı Zeki Gül, geçen yıllarda olduğu gibi bu sene de Kitap ve Kültür Günleri kapsamında ünlü yazarları Çorum’da okurlarıyla buluşturacaklarını vurguladı.

Venhar Sağaroğlu, Merve Özcan, Fatih Duman, Fatih Çıtlak, Mete Yarar, Vehbi Vakkasoğlu, Mehtap Kayaoğlu, Didem Demirel, Nehir Aydın Gökduman gibi önemli yazarların Kitap ve Kültür Günleri kapsamında okurlarıyla buluşacağını vurgulayan Başkan Gül, “Yazarlarımız okullarda, Kent Meydanı’nda okurlarıyla söyleşi yapacak. Sonrasında ise kitap fuarında hayranları için kitaplarını imzalayacaklar.” dedi.

ŞİMDİ SÖYLEŞİ ZAMANI

Gül, 8. Kitap ve Kültür Günleri’nde bu yıl bir ilk defa yerel şair ve yazarların Çorumlularla söyleşi düzenleyeceğini söyledi.

Bu kapsamda Yazar ve Şair Muzaffer Gündoğar, Hasan İpek, Mehmet Öztürk, Ali Ekber Beyaz, Bahri Güven, Naci Bahtiyar, İbrahim Gösterir, Fatma Nilüfer Yalçınkaya, Hasan Korkmaz ve Salim Demir 20 Nisan-29 Nisan 2018 tarihleri arasında okurları ile buluşacak.

İLK KONUK YAZAR VENHAR SAĞAROLU

Fuarda okur-yazar buluşmasının ilki Venhar Sağaroğlu ile gerçekleşecek. Sağarolu, 22 Nisan 2018 Pazar günü saat 13.00’da Kitap Fuarında kitapseverlerle buluşacak, ardından okurlarına kitaplarını imzalayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nefes 2018-04-20 08:55:44

Meydanda nefes alacak yer kalmamış.Çorumlu bu meydanı bundan sonra boş göremez.belediye her etkinliğe tahsis eder artık meydanı.bırakın meydanı meydan gibi kalsın.Yakında ramazan çadırını da buraya kurarlarsa şaşırmayın

banner165