Kore'den Vali'ye mektup

Kore’den Vali Necmeddin Kılıç’a teşekkür mektubu geldi.

09 Ağustos 2017 Çarşamba 16:27
Kore'den Vali'ye mektup


Kore Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçisi Cho Yunsoo, Vali Necmeddin Kılıç’a teşekkür mektubu gönderdi.


Türkiye Cumhuriyeti ile Kore Cumhuriyeti diplomatik ilişkilerinin 60. yıldönümü nedeniyle düzenlenen “Anadolu Odyssy Programı” kapsamında, Koreli heyet Çorum’a misafir edilmiş, tarihi ve turistik alanlar gezilmiş ve Valiliğe ev sahipliğinde Çorum Müzesi’nde akşam yemeği resepsiyonu verilmişti.


Çorum’daki programın ardından Kore Büyükelçiliği tarafından Ankara’da resepsiyon düzenlenmiş ve büyük bölümü Çorum’a ayrılan bir sunum gerçekleştirilmişti.


Valiliğin de davet edildiği organizasyon sonrası bir mektup gönderen Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi CHO Yunsoo bu vesile ile Vali Necmeddin Kılıç’a işbirliği ve destekleri için teşekkürlerini ve tebriklerini sunarken, öte yandan Türkiye ve Kore arasında tarih ve kültür alanlarında karşılıklı işbirliğinin güçlendirmesine katkısı olacak Odyssey faaliyetlerinin Kore halkı içerisinde yaygın bir şekilde karşılık bulduğunu ve başarılı olduğunu ifade ederek iyi dileklerde bulundu.


 

Son Güncelleme: 10.08.2017 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.