Külcü'ye Kadeş teşekkürü

Akademisyenler Kadeş Sempozyumu'na desteğinden dolayı Külcü'ye teşekkür etti

21 Kasım 2017 Salı 19:12
Külcü'ye Kadeş teşekkürü

Hitit Üniversitesi öğretim üyeleri, 28-29 Eylül tarihlerinde Çorum’da gerçekleştirilen Uluslararası Kadeş Barış, Eşitlik ve Kardeşlik Sempozyumu’na katkılarından dolayı Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yrd. Doç. Dr. Özlem Sir Gavaz, Yrd. Doç. Dr. Mustafa Tolga Çırak, Yrd. Doç. Dr. Emine Sökmen ve Prof. Dr. Muammer Cengil’in hazır bulunduğu ziyarette konuşan öğretim üyeleri, Çorum’da dünya milletlerinin eşitliğine ve kardeşliğine değinen çok verimli, çok başarılı bir uluslararası sempozyum gerçekleştirdiklerini belirtti. Tertip heyeti adına Özlem Sir Gavaz, Başkan Külcü’ye sempozyuma yaptığı katkıları nedeniyle teşekkür plaketi takdim etti.

Belediye olarak Çorum’u bilimsel, kültürel ve sanatsal anlamda bir adım öteye götürecek her türlü etkinliği desteklediklerini ifade eden Başkan Külcü de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirlerine teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165