Mesut Şimşek Osmancık’ta konser verdi

Osmancık Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında ünlü tasavvuf müziği sanatçısı Mesut Şimşek konser verdi.

06 Temmuz 2015 Pazartesi 03:16
Mesut Şimşek Osmancık’ta konser verdi


Osmancık Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında ünlü tasavvuf müziği sanatçısı Mesut Şimşek konser verdi. 

Kızılırmak Sahil Parkta düzenlenen Ramazan etkinlikleri yoğun ilgi gördü. Hacivat ve Karagöz oyunun da yer aldığı etkinliklerde çocuklara pamuk şeker, vatandaşlara da Osmancıklı Şerbeti dağıtıldı.

Etkinlikte sahne alan tasavvuf müziği sanatçısı Mesut Şimşek, en güzel tasavvuf musikisi eserlerini Osmancıklılar için seslendirdi. Beğeni ile izlenen konserde ilahilere vatandaşlar da eşlik etti.

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, vatandaşların Ramazan ayının maneviyatını en iyi şekilde yaşamasını sağlamak amacıyla etkinlikleri geleneksel hale getirdiklerini söyledi.

Osmancık’ta Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma duygusu içerisinde geçtiğini kaydeden Karataş “Mübarek Ramazan ayı manevi duygularımızın en yoğun olduğu, paylaşma, yardımlaşma ve dayanışma kültürümüzün geliştiği bir ay. Mübarek Ramazan ayının manevi atmosferinde vatandaşlarımızla bir araya gelmek, dostluk bağlarımızın güçlendiği güzel bir ortamda güzel bir vakit geçirmek için Ramazan etkinlikleri düzenliyoruz. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ve isteği üzerine etkinliklerimizi geleneksel hale getirdik. Vatandaşlarımızın ilgisine teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızı da unutmadık. Bu manevi ortamlardan çocuklarımızın istifadede etmesi için onlara özel programlar düzenliyoruz. Bu güzel geceye tasavvuf musikisinin en sevilen eserleri ile katkı sağlayan sanatçımız Mesut Şimşek’e de ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.





İHA

Son Güncelleme: 06.07.2015 03:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.