Mustafa Kutlu panelleri sona erdi

13 ilden Anadolu Mektebi öğrencileri sunum yaptı

13 Ekim 2017 Cuma 12:27
Mustafa Kutlu panelleri sona erdi

13 ilden Anadolu Mektebi  öğrencilerinin hazırladıkları sunumlarla Mustafa Kutlu bütün yönleriyle anlatıldı.  Panellerin son oturumu Buhara Kültür Merkezinde  gerçekleşti.

Buhara Kültür Merkezi’nde  son otumun gerçekleştiği  programa Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Kır, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Panel öncesinde konuşan Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Kır, Anadolu Mektebi öğrencilerinin çalışmalarının memnuniyet verici olduğunu belirterek, “Gençlerimizden gurur duyuyoruz.” dedi.

Başkan Yardımcısı Turhan Candan da, “Bugün burada gerçekleşen faaliyet benim için ayrı bir önem taşıyor. Çorum Belediyesi olarak eğitim çalışmalarına açık çek veriyoruz.” dedi.

Panelist öğrenciler, Mustafa Kutlu Hikayelerinde Taşra ve Şehir, Mustafa Kutlu Sosyal Medyaya Meydan Okuyor, Mustafa Kutlu Hikayelerinde Unutulmaya Yüz Tutmuş, Maddi ve Manevi Değerler, Mustafa Kutlu Hikayelerinde Tarım Toplumu, Sanayi Toplumu başlıklarını ele aldılar.

Programın sonunda “Hikayemizin Yarım Asırlık Yerli Sesi: Mustafa Kutlu’ panellerine katılan öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirdi.









Son Güncelleme: 13.10.2017 12:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.