O tesis yarın ihale ediliyor

Çorum Belediyesi’nin Pony Kulüp ile yaptığı organizasyonla çocuklar atlarla buluşurken, Binicilik Tesisi yarın ihale ediliyor.

12 Ağustos 2018 Pazar 00:21
O tesis yarın ihale ediliyor

Çorum Belediyesi’nin çocuklar için düzenlediği programda minikler pony atlara binip gönüllerince eğlendi. Atları sevip besleyen çocukların sevinçleri gözlerinden okundu. 
Belediyecilik anlamında 7'den 70'e herkese hizmet verdiklerini dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, Pony Kulüp'le birlikte yaptıkları organizasyonla 2-12 yaş arası çocukları pony atlarla buluşturduklarını ifade etti.


2 bin öğrencinin etkinliğe katılmasını hedeflediklerini dile getiren Yabacıoğlu, “Çocuklarımızın hayvanlara olan sevgisini artırma amacıyla sosyal bir etkinlik düzenledik ve onların gönüllerince eğlenmesini için çaba sarf ettik. Veteriner İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde çeşitli hayvanları da çocuklarımız yıl içerisinde istedikleri zamanlarda gelip görebiliyor onlarla vakit geçirebiliyor. Vatandaşlarımızın çocuklarını her zaman buraya getirip hayvan sevgisini çocuklarına aşılamasını temin etmeye çalışıyoruz" dedi. 
Pony atları ancak yılda bir kez Çorum'a getirebildiklerini ifade eden Yabacıoğlu, "Allah nasip ederse binicilik tesisimizin ihalesini 13 Ağustos 2018 Pazartesi günü yapacağız ve orada da pony atlar ve midili atlarla çocuklarımıza yıl boyu hizmet vereceğiz" diye konuştu. Düzenlenen etkinlikte 12 yaş altı çocuklar velileri ve görevliler nezaretinde atları besledi, sevdi ve üzerlerine binerek gezdi. 
Etkinliğe katılan minikler, insanların hayvanlara karşı saygılı olmaları gerektiği mesajını verdi ve onlarında bizim gibi birer canlı olduklarını bu sebeple hiç kimsenin hayvanlara karşı kötü davranmaması gerektiğini vurguladı. 

Bu arada Belediye Başkan Yardımcısı Yabacıoğlu, Pazartesi günü ihalesini yapacakları binicilik tesisi ile bu hizmeti sürekli hale getireceklerini kaydetti.

Son Güncelleme: 12.08.2018 19:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165