Odabaşı’nın şiirleri ‘Soma Şiirleri Antolojisi’nde

176 şairin Soma maden şehitleri için yazdığı şiirlerin yer aldığı Soma Şiirleri Antolojisi kitabı çıktı.

16 Ekim 2014 Perşembe 16:36
 Odabaşı’nın şiirleri ‘Soma Şiirleri Antolojisi’nde


176 şairin Soma maden şehitleri için yazdığı şiirlerin yer aldığı Soma Şiirleri Antolojisi kitabı çıktı. Kitapta İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sivil Savunma Uzmanı Mahir Odabaşı’nın da ‘Soma Faciası’ ve ‘Sakın Ola Oyuna Gelme Kardeşim’ adlı iki şiirine yer verildi.


Sahil Yayınevi’nden çıkan, 236 sayfa olan kitabın tüm geliri Soma şehitlerinin Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda okuyan çocuklarına bağışlanacağı belirtildi. Ayrıca kitapta şiirlerine yer verilen tüm şairlere Soma Kaymakamlığı- İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce, Soma kazasına duyarlılıklarından ötürü teşekkür belgesi verildi.


Kitapla ilgili bilgi veren Odabaşı, “Alanında ilk olan Soma Şiirleri Antolojisi’nin gelecekte yaşanabilecek olası kazaların en az zararla atlatılması için önemli bir mesaj olduğunu düşünüyorum. Allah bir daha böyle acı olaylar üzerine şiirler yazmak nasip etmesin. Kimsenin burnu kanamasın dileklerimle basın dünyasına hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.


Odabaşı, kitapta yer alan şiirlerinin www.antoloji.com sitesinde okunabileceğini söyledi. 





Son Güncelleme: 16.10.2014 16:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165