Ödüller sahiplerini buldu

Foto Road Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu

21 Kasım 2017 Salı 17:08
Ödüller sahiplerini buldu

Foto Road Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu.

Yarışmada çekilen fotoğrafların değerlendirmeleri yapılarak Yunus Emre Parkı’nda ÇFK tarafından verilen kahvaltı ile birlikte dereceye girenlere ödülleri verildi.

Dernek yöneticileri ve yarışmacıların aileleriyle birlikte katıldıkları kahvaltıda konuşan ÇFK Başkanı Tayyar Atakan Akman, keyifli bir organizasyonu daha geride bıraktıklarını söyledi. Düzenledikleri fotoğraf kursları, geziler, sergiler ve fotoğraf söyleşilerinin üyeleri ve fotoğraf tutkunları tarafından büyük beğeniyle karşılandığını vurgulayan Akman, fotoroad yarışmasının hem katılımcılar hem de seyirciler tarafından çok beğenildiğini, gelecek yıl da foto road yarışması düzenleyeceklerini kaydetti.

Akman, Foto Road yarışmasına destek veren Çorum Belediyesi, Çorum Özel Hastane, Kalelioğlu Arçelik, Şamlılar Züccaciye, İntegral Mühendislik ve Has Baklava ve Börek Salonu’na teşekkür etti.

Daha sonra dereceye girenlere ödülleri verildi. Yarışmada birinci olan Sefa-Betül Kaynak çifti Özel Hastane’den check up, ikinci olan Hüseyin Çalışır Kalelioğlu’ndan 500 TL hediye çeki, üçüncü olan Abdullah Umutlu ise Şamlılar Züccaciye’den 250 TL alışveriş çeki kazandı.

Son Güncelleme: 21.11.2017 17:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.