‘Öğrenci Komedyası 5’ sahnede

Atatürk Anadolu Lisesi Tiyatro Kulübü’nün hazırladığı ‘Öğrenci Komedyası 5’ adlı tiyatro gösterisi...

10 Nisan 2014 Perşembe 10:29
 ‘Öğrenci Komedyası 5’ sahnede


Atatürk Anadolu Lisesi Tiyatro Kulübü’nün hazırladığı ‘Öğrenci Komedyası 5’ adlı tiyatro gösterisi, izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Geçtiğimiz Pazartesi akşamı Devlet Tiyatro Salonu’nda sahnelenen gösteride, Emre Aşgın, Mehmet Rıdvan Yazıcı, Enver Mustafa Zöngür, Furkan Semerci, Tuğçe Atar, Hale Ahıshalı, Bilal Kepçe, Tutku Olgun, Ege Efe Demircioğlu, Yağmur Ergöz, Gül Eda Balcı, Ecem Buse Alaçam, Seda Nur Holtacı, Samet Akbıyık, Evren Demirel, Ebrunur Topuz ve Taha Berk Özdemir adlı öğrenciler performans sergiledi.

Öğrenciler, Atatürk Anadolu Lisesi öğretmenleri Adem Arslan, Firdevs Elbistan ve Leyla Gökçe Beggi rehberliğinde ve yönetiminde hazırladıkları ‘Masal Kahramanları’, ‘Tartış Ama Anlaş’ ve ‘Yetenek Siz Misiniz’ adlı oyunlarını izleyicilerin beğenisine sundular.






Son Güncelleme: 10.04.2014 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165